Ringholmen sett fra Gautøya

Ringholmen Sjøhus

Ringholmen ligger idyllisk til noen få minutter med båt fra Tustna i Aure Kommune. På selve hovedbygget, som i dag er Ringholmen Sjøhus, har det fra tidlig 1900-tall til nyere tid vært drevet fiskemottak. På den øvrige delen av øya har det vært drevet klippfisk- og tørrfiskproduksjon.
De store fiskehjellene, hvor fisken ble hengt opp for tørking, står fortsatt som et historisk minnesmerke over en svunnen tid.
I ettertid har det blitt bygd 4 rorbuer som inneholder totalt 22 rom, i tillegg til at sjøhuset har blitt oppgradert.
Det er serveringskapasitet til ca. 350 personer, sal til 90 personer og konferanserom.

 


 

Bacalao

Matopplevelser

Matopplevelsen er en viktig del av oppholdet på Ringholmen. Vi bruker lokale råvarer: Kortreist vilt og sjømat gir en spennende og variert meny. Bacalao er en av våre spesialiteter.

fiske1

Aktiviteter og opplevelser

Ringholmen ligger ytterst i havgapet med unike fiskemuligheter og ressurser tilgjengelig. Ringholmen havfiske tilbyr guidet havfiske med lokalkjente skippere.

Ringholmen og den fantastiske Tustna-skjærgården egner seg godt til allsidige aktiviteter og utflukter, og gir unike team-building-muligheter.

Værhaudingen er dessuten svært fantasifull, og kjenner området meget godt og kan på forespørsel tilby et sett av aktiviteter.